Informatieavond bestemmingsplan Ivoordreef

Goed nieuws! Het ontwerpbestemmingsplan voor het project op de Ivoordreef is klaar. Dit betekent dat er groen licht is om het bestemmingsplan te presenteren aan omwonenden en geïnteresseerden. Vanaf vrijdag 22 april 2022 tot en met donderdag 2 juni 2022 kunt u het bestemmingsplan inkijken op ruimtelijkplannen.nl en uw idee of mening geven.

Tevens zullen er twee informatieavonden georganiseerd worden waar meer informatie gegeven zal worden over het plan. De eerste informatieavond is op dinsdag 10 mei van 19.30 uur tot 21.00 uur. De locatie is buurthuis de Boog. Dit is een inloopmoment, dus u kunt langskomen wanneer u wilt. Er zijn medewerkers van de gemeente, Bo-Ex, ERA Contour en Amvest aanwezig. U hoeft zich niet vooraf aan te melden. 

De tweede informatieavond is een digitale bijeenkomst, via Microsoft Teams. Deze bijeenkomst staat gepland op maandag 16 mei van 19.30 uur tot 21.00 uur. Om te zorgen dat u een link krijgt om in te loggen, moet u zich vooraf aanmelden. Dit kan door een mail te sturen naar ivoordreef@utrecht.nl.

 

Op de hoogte blijven?

Werkplaats Overvecht stuurt ieder kwartaal een nieuwsbrief naar iedereen die interesse heeft in de ontwikkelingen en werkzaamheden van de Werkplaats.

Scroll naar top