U in de Wijk reportages over TiZa- en Themadreven

Op 26 en 28 mei ging de Werkplaats in het kader van de participatie rond de TiZa dreven de wijk in. Op verschillende plaatsen gingen vertegenwoordigers van de Werkplaats in gesprek met bewoners over de toekomst van hun buurt. Samen met Els Wegdam, voorzitter van Wijkplatform Overvecht, maakte in samenwerking met U in de Wijk een reportage over de Werkplaats. Deze reportage is terug te vinden via deze link.

U in de Wijk heeft ook een reportage gemaakt over de participatie van de Werkplaats bij de Themadreven. Ook hier werden bewoners gevraagd hoe zij de Themadreven zien in het jaar 2030. Deze reportage is via deze link terug te vinden. 

In september stond de Werkplaats opnieuw op verschillende plekken om met bewoners in gesprek te gaan over de TiZa en Themadreven. Hierbij werd ook een maquette getoond met daarop mogelijke plannen voor de dreven. Bewoners kregen de kans om hun input te geven over de initiatieven en kregen een toelichting op deze mogelijke plannen. U in de Wijk was ook aanwezig bij de St.-Maartendreef en maakte hier een reportage over. Deze is terug te vinden via deze link

Op de hoogte blijven?

Werkplaats Overvecht stuurt ieder kwartaal een nieuwsbrief naar iedereen die interesse heeft in de ontwikkelingen en werkzaamheden van de Werkplaats.

Scroll naar top